25. syyskuuta 2011

R.I.P Pipsa ♥

Moi vaa (: Tää viikko on ollu vähän vaihteleva joten ajattelin julkasta kaks postausta kun nä ei sovi yhteen nä asiat.. Sen lisäks et flickr alko lagittaa enkä ees saanu tänne viikonlopun kuvia. Tää postaus on nyt omistettu Pipsalle ♥ Ja jos jonku mielest hamsterit on noloi ni häipykää sit vaa -.-

Mun rakas hamsterini, eka lemmikkini, Pipsa, kuoli tiistai-iltana. Se oli mulle todella tärkeä ja aina jos vaikka olin surullinen, menin leikkimään sen kanssa. Se oli hyvää seuraa myös illalla jos äiti oli töissä tai jotain. Se vaikutti päällisin puolin ihan terveeltä, vielä tiistaiaamunakin. Pipsa oli jo 2,5 vuotias, joka on hamsteriks jo tosi vanha. Päivän aikana se rupes vaihtelemaan paikkaa kokoajan, käyttäytyi kummallisesti. En kuitenkaa noteerannu sitä kauheesti, mut ku vähän silittelin sitä ennen kuorokonserttia, ni se oliki ihan jääkylmä ja vaan röhnötti paikoillaan. Meinas jäädä jumiin putkeenki..

Ku tulin konsertista, se oli vielä hengissä, mutta ihan kylmä sellainen, että se oli pakko viedä eläinlääkäriin, eikä noin pienelle eläimelle oikeen voida mitään tehdä, joten se oli pakko lopettaa. :(:(:(:( Oon ihan hirveen surullinen ollu siitä asti, jos saisin yhtä asiaa toivoo, nii ottaisin Pipsan takasin ♥ Onneks on ihmisiä, jotka yrittää lohduttaa, kuten äiti,sisko,veli, serkkuni Anniina (joka teki myös ihanan laulun Pipsasta) ja kaverit. Nytkin taas ku tätä kirjotin nii itkin :( Seuraavat kuvat on siks huonolaatusia, ku Pipsa oli aina niin energinen ja vilkas, että epätärähtänyttä kuvaa oli tosi vaikee saada.

IMG_0563
HPIM3347
IMG_0565
IMG_0526
IMG_0523
IMG_0518
IMG_0522
HPIM4070
PIPSA1

3 kommenttia:

  1. Voimia sulle! Määkin muistan aina, kun mun Tiitu-kanini kuoli, se oli hirveetä, kun se oli mulle tosi rakas.

    Kurkkaa munkin blogiin, jos haluut :)
    http://ppieceofourlife.blogspot.com/

    VastaaPoista
  2. Aww. Tosi sulonen hamsteri :)
    Kurjaa et se sit kuoli :(

    VastaaPoista

Kommentoi, risut ja ruusut otetaan vastaan! (: