8. kesäkuuta 2012

deeku = huonokuntoinen lintu



HEIPSUU!

Kirjottelen tätä postaust nyt Anulla, mis oon toist yöt putkeen (: Eile me oltii kans Lauran kans päiväl ja oli oikein mukavaist (: Illal säädettii, kuunneltii loistokast musaa, juteltii ja syötii :) Anu on loistava ranskalaiskokki! Siis ei niiku ranskalais vaa ranskalais, se keltane syötävä :D Anu ja mä ollaa aivan öisin aiva huippuviisaita ihmisiä ja tä otsikko kuvastaaki meiä tietotasoa aika loistavasti (: Urbaani sanakirja!!

Heräiltii sii puol yhentoist aikoihi ja mul oli vaihteeks hirvee nälkä. En voi ymmärtää, mite mul aina on kauhee nälkä :D Ulkon oli ihana ilma, aurinko paistos ja lämmint oli. Aamupala jälkee ryhdyttii trampan kokoomisee..:D Kyl se iha hyvi sujus, alus ehkä organisointi oli vähä pieles, mut kyl se siit. Maria tuli jossain kohtaa auttamaa meit ja kyl me se loppuje lopuks saatii koottuu ja ehittii välis syömää ja loikoileeki (: Marian piti lähtee sen veljen synttäreil ja mä ja Anu ruvettii kuvaamaa. hyppyhyppypomppupomppu! Nyt chillataa Anu huonees meiä jogurttikuorrutteiste mansikoide kans kynsiä lakkaillen :)








Mä tein muute edellispäivän toisen blogin, mut se on englanniks :D Tiiän etten oo hirvee hyvä sii ja virhei on varmasti paljon, mut kattokaa toki :) Iha vaa koitan harjotella enkkuu :DD dancing-is-my-destiny.blogspot.com





Huomen ollaa Lauran kans ja ei oo varmaa tietoo mitä tehää, mut hohtominigolf ois tosi jees! :)
Heippahei! ♥

ps. kuvat otettu Anun Nikon D3100 -kameral.
pps ANTEEKS NOI TEKSTINASETTELUVIRHEET -.- mä en tiiä miks mul nykyää ain tulee tekstii noide kuvie vieree -.-.-.-.-.-

2 kommenttia:

Kommentoi, risut ja ruusut otetaan vastaan! (: