7. elokuuta 2012

Time of my life in Malta, graduation

Jatkuu taas ;) Tällä kertaa kuvat on muokattu photoscape nimisel ohjelmal, mist Essi kertos mul :) Aivan ihana kuvanmuokkausohjelma, harmi vaa et en oikei osaa käyttää sitä viel :D Mut näis on nyt jotai kokeiluja kuiteski.

Kuten oon kertonu, me ei vaan tanssittu vaan käytiin joka toinen päivä koulus. Siel me puhuttiin kaikenlaisesta tanssiin ja muutenki liikuntaa liittyvästä, esimerkiks ravitsemuksest, kehonhuollost ja esiintymisest/esiintyjist. Kaikki tietenki enkuks. Ne jutut oli sinääns iha mielenkiintosii, mut kuten Suomessaki koulua käydes, ei se koulu aina vaa maistu. :D Tehtii usei kuitenki niit tehtävii parin kans ja siel oli tosi hauskoiki juttui, kuten se piirtämisjuttu, mistä ootteki jo nähny kuvan. :D Onneks meiän tanssiopettaja oli siel koulus myös opettajan (:

Samoin ku kaikki EF:n oppilaat, myös me tehtiin lähtotasotesti ja EFCELT-testi. Normikursseil siin välis opiskeltais oman levelin koulukirjoil kielioppii ja muut semmost, mut meil ei tosiaa (onneks) kirjoi ollu. Se alkutesti oli ihan jees, mut lopputesti tooosi vaikee. Sivun mittanen teksti jostai lintujen historiasta, mistä en ymmärtäny läheskää kaikkea... Sopivan tasosiiki tehtäviiki toki oli ja sain tulokseks B2, mikä on mulle tosi hyvä! :) Enkku on jotenki nii hankalaa. Ne tasot meni sillei et A1 on huonoin ja C2 paras eli B2 on kolmanneks paras ja sitä tuli ainaki meiä ryhmäst ehkä eniten. Todistuksen takan luki, et b-tasol on "independent user" :)
IMG_3716
Meiän ryhmä, just saatu todistukset kätee ja lakit päähän ja kyl hymyilyttää! ;D ehehe koittakaa vaa tän muokkauksen kans bongata tuolt kaikki, kai mmeit pitäis yli 20 olla. :P
IMG_3713
IMG_3710
IMG_3711
Tä lappu oli semmonen, et kirjotettii paperin yläosaa oma nimi ja sen jälkee laput lähti kiertelee luokas ja niihi kirjotettii hyvii asioit toisist. Täys paperi oli lopuks ihana saada kätee, siinäki tilantees tais kaikkia hymyilyttäää.. :)
IMG_3717
Fanny ♥
IMG_3722
Eeva ♥
IMG_3725
Asha ♥
IMG_3723
Petra&Jossu ♥ lettipäät!
IMG_3720
Essi&Veera ♥
IMG_3729
Valmistumisiltana ei ollu mitään pakollista ohjelmaa ja mentiin Helkan kans leffaan kattomaa tätä friends with kidsiä. Se oli iha hyvä leffa (: Mä en kyl oikeestaa ymmärrä, et mikse oli siel K16, ku ei se ees Suomes oo. Maltal leffas käynti on jo itteessää aika kokemus, koska siel leffois on tauot! Olin kyl kuullu siit kaikilt jo etukätee, mut silti hämmensi, ku yhtäkkii leffa pysähty tyylii keske lausee ja valot sytty. Leffateatterin alakerras oli maailman ihanin keksipaikka, Millie's cookies, josta monesti ostin euron maksavan white chocolate -cookien ♥ Sinne piti siis päästä myös ton tauon aikana :D
IMG_3731
IMG_3728
Ai niin, tona iltana otin myös noi letit! :) Ne on mulla vieläkin, tosin kaks kuminauhaa on katkennu ja niitä on sitte jouduttu paikkailemaa. Maksoin niist kuus euroo, ku vähä tingin ja oon kyl tyytyväine näihi. :)
IMG_3732
Helka ♥

Tiiän, et nois kuvis on keskenää tosi erilaisii muokkauksii, mut njääh ei se mittää haittaa. :D Heipsun taas täl kertaa! (:




2 kommenttia:

Kommentoi, risut ja ruusut otetaan vastaan! (: