4. syyskuuta 2013

Back in business with LONDON!

LONTOOOOO
Number 4, Privet Drive
LONTOOOOO
LONTOOOOO
LONTOOOOO
LONTOOOOO
LONTOOOOO

Heippa kaikki pitkästä aikaa! Mul oli hieno logiikka, että kirjottelisin kesällä, ku on paljon ylimäärästä aikaa, mutta sitte tuli tosiaa nä koneongelmat ja päläpälä teit ei varmaa kiinnosta. Sen vaa sanon, et nyt on uus toimiva kone jippii!! ;)

Alotin ny tossa muutama viikko sitte lukion Turun Klassillisessa lukiossa, taideviestintälinjalla. Siinä sitte pian alko myös tanssit ja täs on ny ollu kaikenlaisii muuttujii ja en esimerkiks enää harrasta jazztanssia enkä huilunsoittoa ollenkaan ajanpuutteen takia. Lukiost tulee sikana enemmän läksyä, mutta hyvin ehtii kuitenki kuutena päivänä viikossa tanssimaan.

Mutta nyt! Paljon mieluummin ku kasaantuvista läksyistä kerron Lontoon matkasta, joka tehtiin just ennen koulun alkua. Naiset reissussa, eli mukana oli minä, äiti, Jonna ja sen äiti. Oltiin vaan neljä päivää, mutta sen aikana ehittiin jo kokemaan ja näkemään paljon. Lontoo on aivan ihana kaupunki ja siellä on aivan ihania kauppoja ja hotelliki oli ihan tarpeeks ihana ja turistikaupan myyjä jajajaja..♥

Matkaan kuului Primarkin tyhjennys, Harrodsin ihailu, Warner Bros Studio Tour - The making of Harry Potter, Madame Tussaud's, Portobello Roadin markkinat, Hyde Park, metroilua, ruokaaaaa jne. Kuvat kertoo enemmän ku tuhat sanaa, joten eiköhän tää teksti nyt lopu tähän tältä erää!
LONTOOOOO
LONTOOOOO
LONTOOOOO
LONTOOOOO
LONTOOOOO
Byee ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, risut ja ruusut otetaan vastaan! (: