4. joulukuuta 2011

! it's December

Joulukuu ♥ Ja kokeet ei oo vieläkään loppu -.- Ehkä huonoin fiilis tuli siitä, et Tuulia joutuu suttaamaan kalenteristaan aiemmin kirjotetun viestin, "NO MORE TESTS!" Äikänkokeen piti olla perjantaina ja sen piti olla vimppa koe. No, nyt seki siirrettii maanantaille, torstaina on enkunkoe ja perjantaina kemia. Siis 'ihanaa'..
Tänä vuonna mulla on suklaajoulukalenteri, disneyn prinsessa. Se on siis tosi ihmeellistä, koska oon vihannut suklaata. Nyt oon näiden neljän päivän aikana todennu, että joulukalenterisuklaa on paljon parempaa! (Söin meinaan eilen palasen fazerin sinistä eikä se ollutkaan niin hyvää, ku luulin et tykkään jo suklaasta XD)

Odotan joulua, kuten aika moni muu.. Joulukonsertti oli torstaina ja joululauluja on laulettu lokakuusta asti et kai tää on ihan inhimillistäkin :D 17.12 on viel Valon Aika -konsertti, tulkaa kattomaan! Joululahjarumbaa en oo viel alottanu :ss vähän nyt jännittää, et mitä tästki tulee. Lahjoja on tavallaan kiva ostaa, mut rajallisen budjetin takia voisin jättää sen vähemmälle (: Koulussaki niitä lahjan ansaitsevia olis niin paljon... Ehkä pitäis keksiä joku hyvä ja halpa 'tee-se-itse' -lahja.
Mä oon pyytäny muutamaa joululahjaa:
- Uus puhelin, en kestä ton vanhan lagin kanssa. Haluun sellasen hyvän kosketusnäytön, joka kääntyy QWERTY-näppäimistöseks kun kirjottaa viestejä.
- Seppälän One Piece. Aidot maksaa liikaa, joten en ees pyydä sellasta. Seppälä kelpaa mulle (:
- Tuubihuivi. Semmonen lämmin <3
- Lämpimät hanskat. Mul oli viime vuonna jotkut äidin tosi vanhat ja ihanat, mut ne oli niin vanhat et niihin tuli reikä.
- Villasukat. Ne on ihania, ei kai tätä tarvi perustella <3
- Polvisuojat tanssiin. Aina hiphopis käsketään ottaa ens kerralla mukaan polvisuojat, mut en oo vaan jaksanu hankkia. :D

Nyt mun tekee mieli glögiä ja pipareita ♥ Jouluinen fiilis. Huomenna meen Emmille yöks, koska tiistaina ei tietenkää itsenäisyyspäivän kunniaks oo koulua. Hyvä Suomi! :D

Koulu on sujunu koko syksyn taas tosi kivasti, vaikka aina valitanki kuinka raskasta se on. Ei oo jääny paljon mitään kaivelemaan hampaankoloon (: Viel ku noi vimpat kokeet saa pois alta, ni luulempa et todistukseen voin olla taas tyytyväinen (: Enää mua ei vaivaa niin suuri stressi, toi äikkä nyt on ihan helppoa, enkku on vaikeeta vaikka lukisinki ja kemiaan on muutama päivä aikaa... XD
Tää viikonloppu on ollu aika rento. Perjantain Eliina ja Riina tuli meil illal, oltii kuvaamas mut oli vähän kylmä ja sit juteltiin kaikesta. Ja katottii HP7 part 2 (: Riina jäi myös yöks, väsähdettiin aika aikasin viikon rasituksen takia.. :D Eile oli jo yhelttoist treenit ja ku yleensä meil on siel sinäänsä aika rentoo et yritetää saada siit tanssist täydelline toukokuuhun mennes, ni nyt eile oli kyl aika kovat. Tehtii kaikenmaailman lihaskunto sunmuita juttuja :D:D Sit hengailtii siel Annan kaa pari tuntii, ooteltiin et läpimenot alkaa. Ens viikol sit näytös! Läpimenoje jälkee Maj ja Juuli tuli meil, syötiin ja noi sirkusteli ja pelattii buzzii ja rockbändii (:


Tänää oon vaa lähinnä chillannu koneel ja telkkarin ääres, syöny ja lukenu enkunkokeesee. Eliina kävi täs pikasesti kertoilemas asioit ja hakemas meikkipussin. Huhhuh, ku tuli pitkä postaus. Hope you enjoyed it (;

Hehe ois mulla muutaki asiaa teille, mutta ehkä ens postaukseen! :D:D:D Kuvat googlesta, tä kone ei vaa avaa weheartittiä.

2 kommenttia:

Kommentoi, risut ja ruusut otetaan vastaan! (: