25. huhtikuuta 2012

morororoorrorooo!

Tää postaus on iihan pikanen, koska lähen treeneihin about kymmene minsa pääst :D Teki vaa mieli tulla pölpöttää jotai, mut en kyl ehi laittaa kuvii :s Tänää mul ei oo nii pal treenii ku parit siirtys vähä joteki hassusti nii et meen myöhäs enkä ehi olee ku joku puol tuntii vähä reilu ): Muokka sit viel joskus illal nii et pääsee taas aikasi nukkuu ja sillee.. 

Koht on vappu jee :D Ihanaa ku on vapaapäivä ja viel tiistai! Tiistai on nii hirvee päivä koulus et ei vois paremmal päiväl osuu :D En tiiä viel mitä teen, jotai kepan ja senjan kaa oon jutellu muttaku ei voi tietää ;o Sen näkee sitte (: Kouluski pitäis olla rennompaa maanantain ku on jotai vappuhäsläyst sieläki.

Joku päivä täs kans heitän varmaa uude värimaski päähä, joku kerta meen kyl kampaajalleki tai jotai mut nyt budjetti sanoo ei ja se maski on kätevä ja helppo ja tehokas joten sopii mul :D Sit on taas punaset hiukset näytöksii ja kisoi varte (: 

Ok lol mitä mä oikee säädän xD ei mitää järkevää tekstii jote taidan lopettaaa XD Ja pia mä mietin et miks ihmees julkasin tän mut menee jo ::D

heispunhei ja hauskaa viikonjatkoo teil kaikil!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, risut ja ruusut otetaan vastaan! (: