28. toukokuuta 2012

EU GOSTO ;)

Kukkupöö! Ihanaa, viimenen kouluviikko alko tänään! Niin rentoo, ku päästää joka päivä jo kahelttoist.

Lauantain oli Funkyn kevätnäytös Logomos. Aiheena oli joku DSF goes around the world part 2. Meni kai ihan hyvin ja ainaki oli tosi ihanaa laval! :) Tanssin Satun hopis ja lockingis ja sit kisaohjelmist duos ja muokas (: (miksi tekstini takkuilee...) Muutenki ku laval oli tietysti kivaa kaikkie mukavaiste ihmiste kans (:
IMG_2707
mun hiukset näytöspäivän :D olin siis pitäny yön folioit pääs. näihi laitettii sit viel letti, ku se oli ohjeena. hirmukivat kulmakarvat muute, en näköjää ollu viel ehtiny harjata ja vahvistaa niit. ja voi kyllä mulla on kulmakarvafetissi ja silti mun omat kulmat näyttää tältä? :D
Näytöksen jälkee suunnattii kaupan kaut Anun isovanhemmil. Niil oli paritalon toine puoli vapaana ni me vallattiin se. Matkas mukana tietysti Anu ja sit Miina, Laura ja Fanny. Annan ja Vilmanki piti tulla, mut ei ne päässy ): Illal me mm syötii :D Mä ainaki olin ruokailemas koko aja. Salaattii ja sipsei ♥ Sit säädettii vähä jotai omiamme xd Ei valvottu mitekää hirvee myöhää, ku oltii väsyneit pitkän päivän jälkeen.
IMG_2709
Vilma hiukset keskeneräsin :D
Sunnuntain Miina ja Fanny joutus lähtemää jo semiaikasi. Me muut aateltii sit et vois mennä uimaa, mut ensi olis pitäny käydä kaupan kaut. Saatii hyvää ruokaa ja sit mentii Anul (: Oltiin jo ihan valmiit lähtemään kaupungil, ku meil kerrottiin, et on helluntai ja kaikki kaupat kii. Lähdettiin sit eräjormailemaan metsään, joka oli täynnä ällöjä murkkuja. Ja sit me nähtiin kettu! En oo ikinä nähny kettua nii läheltä, yhtäkkii se vaan oli siinä polun vieressä. 

Iltapäiväl lähettiin jokirantaan ja kuvailtiin siel ja nautittiin ihanast auringost. Sitte liityttii Satun, Iiron, Oivan ja Lehikse seuraa ja haettii ruokaa ja mentiin jokirantaan syömään. Ketutti et oli sunnuntai, koska oli ihan lauantai- tai perjantaifiilis. Tai yksinkertasesti kesäfiilis! Illan viimitteeks mä ja Laura oltii höpsöi ja heitettii meiä juissi aurajokee >8) true badasses... :D Se näytti kivalt siel killumas (: Ja älkää nyt valittako mitään. 
IMG_2713
Anu lauantain (:
Tänää arska on ollu tosi ilkee ja menny pilvien taakse piiloon! Oltii mietitty Anun kans, et vois sit tänää mennä uimaa, mut ei tietenkää ollu tarpeeks lämmin. Mentiin sit kaupungil ja löysin uuden värikkään bikiniyläosan (: Oli kauhee nälkää ja päädyttiin kauppahalliin syömään tosi hyvää patonkii. Sit suunnattii manhattanin kirppiksel. Tält päivält ei kuvia oo.

Eiliselt ja lauantailt tulee kyllä parempia kuvia sitten, kun saan niitä Lauralta :) Ihanii päivii on ollu, on ne ihmiset (ja virtahevot :p) vaa nii mukavii :)
IMG_2719
täs kohtaa näit hiuksii oli harjattu jo kahtena iltana, mut eipä noi kiharat mihinkään menny :D tänää aamul suoristusrauta oli kovas käytös! onpas muute väärän väriset hiukset tossa ;o
Viettäkääs hauska vimppa viikko ja valmistautukaa kunno chillailuun chillailemal! (: Teen varmaa täs jossain kohtaa viime torstaist erillisen postauksen, koska sillon oli ihana hellepäivä ja kamera oli kerrankin käytössä :D

2 kommenttia:

  1. iha sairaan kamala kuva must XD mite jostai voi saada tollasii kuvii :D

    VastaaPoista

Kommentoi, risut ja ruusut otetaan vastaan! (: