21. kesäkuuta 2012

ripari

IMG_2939
Heipskukkuu! Takasin Turussa :) Ja kohta taas menossa.. Juna Tampereel lähtee 18.05 ja illal sielt sit Ruovedel serkkuje kans. Tä postaus on varmast aika pitkä :D
IMG_2929
Tyttöi vasemmalta oikeelle: Rosanna, Daniela, Verna, Laura, Stella, Sara, Emilia ja kaikkie pääl Eliina :) Kuvast puuttuu Emilia, Siri, Kati ja Essi.
Mun ripari kesti siis viikon ja se oli Harvassa, NMKY:n leirisaaressa. Meit leiriläisiä oli 13 tyttöö ja 11 poikaa. Majotusrakennukses oli kaks huonet, mitkä erotti vaan väliovi. Se väliovi tosin kummasti meni liiasta paiskaamisesta rikki jo siin alkupäivin.. Toises huonees siis oli tytöt ja toises pojat. Lisäks leiril oli isoset, emäntä, ohjaajat yms :D Leirin aikan ehti tapahtuu paljon kaikelaist. En voi sanoo, et toi ois mitenkää mun elämän paras kokemus niinku ripari joilleki on, mut oli siel kivoiki juttui :)
IMG_3017
Kati ja Emilia

Jo riparin ekana iltana kastoin vihdoin talviturkin ja sen jälkeen polskuttelin siel kaikkina paitsi yhtenä päivänä. Vesi oli kyl hirveen kylmää, et ei siel kauaa voinu kerral olla. Onneks aina pääsi saunaa lämmittelemää (: Päivisin auringonotto laituril oli oikei ihanaa, sillo siis ku oli sopiva ilma! :) Oon saattanu jopa minimalistisesti ruskettuu.
IMG_2987
rukoushelmet

Mun mielest kaikki meiän riparin tytöt oli oikein mukavia ihmisiä :) Isoset ja muutki oli buenoi (: Etukäteen tunsin kunnol vaan Eliinan, jonka kans sinne menin, mut viikon aikana tutustuin kaikkiin (: Tyttöjen ja poikie välil oli suurimman osan sitä leirii aika tosi suuri raja, enkä tutustunu sillei keneekää niist..
IMG_3001
Oli vähä semmost sotaisaa meininkii välil ja on ihme, ettei majotustalon seinät menny jo rikki liiast hakkaamisest. Ihan jo ekoin päivän tämmöst oli havaittavis, mut se me saatii selvitettyy ja sit muutama päivä oliki aika rauhallist. (paitsi et sielt leirilt heitettii neljä ihmist päiväks pois ;o) Tiistain jostai iha turhast syyst alkos taas kauhee riitely ja kostot lenteli vähä puoli ja toisi.. Loppuleiri oli siis vähä nii ja näi.
IMG_3016
Päivittäin meil oli aamun helmirukous, ulkoiluu, leirijumis, monta oppituntii, syömist viis kertaa, saunomine ja iltahartaus. Sunnuntain meil oli vierailupäivä ja se oli kyl hyvä olla. Sain nimittäi unohtuneit tavaroit ja herkkuja äitiltä (: Niinku kaikki muutki omiltaan :D Esiteltii vanhemmil saari ja mentii kotaan lauleskelemaa. Mul soi kaikki veisukirjan laulut nyt niin pal pääs :D Samoin ruokalaulut..
IMG_3023
Maanantain oltiin melomas :) Se oli tosi kivaa kans ja varsinki ku saatii lopuks kaatuu vetee vaatteet pääl >8) Olin kyl vähä tunari ja onnistuin kivasti lyömää polvet siihe kajakkii, mut aika nopeest naarmutki on lähteny kulumaa (: Toivottavasti konfirmaatioo mennes on kaikki muutki mustelmat ja semmoset poissa :D
IMG_2982
Joku ilta me katottii leffa nimeltään I am Sam. Se oli mun mielest tosi hyvä, suosittelen!:) Se oli kyl hirvee surulline ja meinas alkaa itkettää moneski kohtaa. Ja se ei oo mikä jeesusleffa sit :D Katottii se vissii sen takii, et päivän aiheen oli ollu ihmissuhteet.
IMG_2932
Paljon on ollu kaikenlaist eikä tähä nyt kaikkee mahollista oo ängetty. Nyt on sitte siitäki selvitty :D Konfirmaatio on juhannuksen takii vast 1.7, sitä odotellessa! :)
IMG_2930
IMG_3074
IMG_3044
IMG_3026
IMG_3022
IMG_3064
Mun rakas paitani meni rikki yhes leikis :(:( Se oli Unkarist ostettu ni siks ärsyttää ):
IMG_3069
Ku tulin kotii ni tämmöset ootti mua ♥ Kiitoksii äiti !

HYVÄÄ JUHANNUSTA KAIKILLE ♥

1 kommentti:

Kommentoi, risut ja ruusut otetaan vastaan! (: