4. marraskuuta 2012

TET

Mun tet-viikko kalaliike S. Wallinissa kauppahallissa oli ihan huikee! En ois voinu valita paikkaani paremmin. Työkaveritki oli tosi kivoja ja kannustavia! Sain tehä lähes kaikkea, mitä kalatiskillä tarvitsee tehä.

Yllätyin, et kalan graavaamine on nii helppoa ja olin tosi ylpee itestäni, ku fileoin hauen ja siian ja perkasin ja suomustin lahnan! Paljon myös palvelin asiakkaita. Alkuviikosta se oli vielä hankalaa, ku en yhtään osannu neuvoa niitä asiakkaita ja olin järjettömän hidas kassa- ja punnituskoneiden kanssa, mut kyl se siitä lähti rullailemaan viikon aikana. Rullautumaan lähtivät myös silakat, kun rullailin niitä joulua varten parina päivänä. Aluks olin epätoivoinen, et mitä jos teenkin tän ihan väärin ja sitten ei oo jouluna mitään, mut kait sekin iha hyvin meni loppujen lopuks. (:

Perjantaina iltapäivällä harmitti, ku työvuoro loppu ja ties, että maanantaina joutuu taas ihan tavallisesti kouluun. Keskusteltiinki ton viikon aikana moneen otteeseen, et tet-jakson pitäis olla ehdottomasti ainakin pari viikkoa, koska just ku sä alat oppimaan kaikki jutut, se loppuu. Kotiin lähtiessäni sain kimpaleen mukaani kimpaleen savulohta ja se on ihan tajuttoman hyvää! Jatkossa aion varmasti ostaa kalaa ainoastaan tuolta. :)

***

I just decided I could also write a little in English 'cause it's very good practise for me! I'm sorry if this is full of mistakes...
This week was totally different from the others because I wasn't in the school at all. It was time to go to work for one week. The place I worked was very sympathetic; in a fish store in the market hall in the city centre of Turku. All the people I worked with were really nice and supporting. It was very sad to leave the building on Friday afternoon but fortunately I can visit that store every time I want fish (or I just want to see my co-workers).


1 kommentti:

  1. Haha :D Mäkin olin kalakaupassa, tosin Tampereella, ihan erilaista kun mitä muilta kavereilta oon kuullu ! Siis olla kalakaupassa kun esim. s-marketissa, toivottavasti sullakin oli kivaa! :)

    VastaaPoista

Kommentoi, risut ja ruusut otetaan vastaan! (: