5. marraskuuta 2012

smoked salmon salad

hymyryppy
Namnamnam, söin just savulohisalaattia made by me! Herrrkullista, vaikka itte sanonkin. :P Ei salaatin teossa kyl hirveesti voi ees epäonnistua, kun käyttää hyvää salaattia ja savulohta, keittää kananmunan ja leikkelee fetaa ja päälle pirkan Thousand Islands -kastiketta. :)

Tänää oli koulus taidepäivä ja käytiin kattomas Miss Farkku-Suomi. En ees oottanu siltä leffalta hirveesti, koska kuitenki suomalainen leffa ja viel koulun valitsema, jote en ees oikeestaan pettyny. Yleisesti tykkään leffoissa onnellisista lopuista, eikä tossa ollu ees semmosta. :(

Pahoittelen, että en oo nyt hetkeen panostanu kuviin hirveesti, mut mun vaan on hankala kuvata mitään, ku pimeessä mun kamera ei oikein ota hyvälaatusia kuvia ja aurinko laskee jo tyyliin viideltä..

***

Mums, I just made a delicious smoked salmon salad! So easy, but so good. :)
We went to watch a movie called "Miss Farkku-Suomi" in the school today. I can't say it was a good.. Luckily I didn't expect anything special, because I usually don't like Finnish movies very much. They are often very depressive I think :D Miss Farkku-Suomi didn't even have a happy ending or good-looking guys..
IMG_5023

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, risut ja ruusut otetaan vastaan! (: