26. joulukuuta 2012

Bye bye Canon, hello Olympus!

candles
jeskäpy

Heipsuu!! :) 
Joulu oli tänäkin vuonna ihan huikeen ihana. Seura, ruoka ja musiikki oli muy bueno. Sain tosi ihania lahjoja. Eniten niistä blogille tutuksi tulee uusi minijärkkärini Olympus Pen Lite E-PL3! Oon niin onnellinen tästä! Tän postauksen kuvilta ei kannata kuitenkaan oottaa liikaa, koska en vielä oikeen hallitse tota ja melkei kaikki kuvat on otettu sisällä semipimeessä. :/ Käytii Anniinan kans nappaamas parit kuvat pihalla käyttäen jotain upeeta lumitehostetta, mikä tekikin väreistä siistit, vaikka oli pimeetä! Mut laatu kärsi, koska oli iha hiton kylmä ja haluttiin nopeeta takas sisälle. :D

tonttu
presents
Kollaasissa olevien lahjojen lisäks sain ihanan viininpunasen (burgundi vai mikä onkaa) neuleen ja mintunvihreen villapaidan, lipun the voice of finlandiin, kynsilakan ja semmosta. :) 
burgundinpunaista
joulutorttu
teinipeilix
Tänään oon leikkiny mun kameralla, syöny about kolkyt keksii ja puol levyy suklaata jouluruuan päälle (ei suklaata pariin  päivään tuntiin Marialle..), nähny Iinestä ja serkkuja ja pelannu simssiä! Seuraavaks meenki pelaa simssiä, sit varmaa pelaan simssiä, katotaa ehkä leffa ja sitte vähä lisää simssiä. Aika monipuolist, mut jättemukavaa! Huomenna ois tarkotus mennä Ashan kans leffaan kattomaan Rakkauden rasvaprosentti. :)
lumivalkoinen
anniinajamintunvihreetä
äitijaiitu
Toivottavasti teilläkin on ollu huippuihana joulu! Nauttikaa lomasta ja syökää hyvin. :) Ens kertaan, heippu!

ps sori tä kuvapaljous, ymmärtäkää mun intoo ;)
afterkolmekilsaalumituiskutuulessa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, risut ja ruusut otetaan vastaan! (: