25. maaliskuuta 2013

cosmetics from Oriflame

Heipsunn!! :) 
Kipee väsyny tanssikisoista palannu tyttö täällä pitkästä aikaa kirjottelee (,koska mun pitäis lukea nyt enkun kokeeseen). Tultiin tosiaan eilen myöhään illalla Oulusta Arktisista askeleista. Päästiin sinne videokarsinnoista tolla meiän Usko, Toivo, Rakkaus -jazzilla, josta on esim. tossa bannerissakin kuva. Hyvin meni ja huippua oli! :) Toki tä jo melkeen pari viikkoa kestänyt just ennen viikonloppua pahentunu flunssakin vois parantua. Mikä siinä on, ettei se kuume voi nousta, ku sitte oikeesti paranis kerralla, eikä ois kipeenä kuukautta putkeen, ARG. 

Arvakkaapa kenellä on sweet 16 ylihuomenna?! Joo, mulla tietty xD Blah pitäis jaksaa vaihtaa toi yks sivupalkin kuva, ku kirjotin siihe viistoista enkä esim. ysiseiska. Aina joskus on ihan ok olla vähän vajaa. Eksyn taas aiheesta, mutta siis piti sanomani, että ihana Oulun seudulla asusteleva kummitätini tuli kannustamaan meitä kisoissa ja samalla antoi mulle synttärilahjaksi pussin täydeltä Oriflamen tuotteita! 
oriflame
Pussin sisältä paljastui seuraavaa:
oriflame
Oletettavasti iihanan tuoksuinen kuorintavoide/geeli mikälie. Nenä ei toimi, mut yleensä kosmetiikassa pink grapefruit kuuluu suosikkituoksuihin. Purkin kyljessä lukee body scrub with toning ja kääntäjät kertoo mulle sen tarkottavan kiinteyttävää vartalokuorintaa, mutta en kyllä ihan käsitä tota ilmausta. :D Ehkä tä on tätä vajausta taas..
oriflame
Kolme kapeasiveltimistä koristelulakkaa ja yks peruslakka. Tää kuva vääristää ton normilakan väriä, se on semmonen kuparihtavan rusehtavan punertava. Osaan määritellä värejä, kyllä. 
oriflame
Musta aavistuksen kimaltava kajaali ja wonder lash -ripsari. Mul on tällä hetkellä vielä jäljellä joululahjaks saamaani wonder lashia, ja oon kyllä ollu tyytyväinen siihen. :) Ei tuu paakkuja helposti, vaikka ois yhtä huono meikkaamaan ku mä. 
oriflame
Tää on mun ainainen lemppari Oriflamelta. Tender Care karamellin tuoksuinen huulirasva, ah ihanaa ♥
oriflame
Perus huulikiilto, nä on yleensä hyvänmakusiatuoksusia ja tuo mukavaa piristystä päivään.
oriflame
Tän testaamaan pääsyä ootanki jo innolla, eli tää on siis joku virkistävä raikastava sitruksentuoksunen geelinaamio. Ohjeissa käskettiin törkätä se naamaan kymmeneks minsaks ja huuhella sitte pois, sound great!

Tällasta postausta tällä kertaa, nyt meen ihan oikeesti lukemaan enkkua. Pää särkee ja yhyy tä on kamalaa emmä pysty lukemaan, mut ei armoa..... Sori valitus, heippa mur(s)ut! ♥

2 kommenttia:

  1. Mitennii huano meikkamaan-elä selittele neiti! Kajaalit on aina hienot ja se on yks haastavimmist!! :)

    VastaaPoista
  2. Sulla on ihana blogi! ja nää kuvat tässä postauksessa on tosi kivoja! Sun banneri myös on toosi hienosti tehty!

    http://emiliamilana.blogspot.fi

    VastaaPoista

Kommentoi, risut ja ruusut otetaan vastaan! (: