18. elokuuta 2012

(:(:

IMG_4259
IMG_4260
Must tuntuu, et mul on viel vähä harjoteltavaa bilsas..

Hiphei, eka viikko menny!! :) Oon tehny kaikenlaist kivaa koulupäivie jälkee. Torstain esimerkiks olin impparis uimas ja kuntosalil Tuulian kans. Eile suunnistin taas yhellä niist Raision hämybusseista, et pääsisin Lotalle Emmin, Lotan, Julin ja Hiban kans. Onneks ne tuli mua pysäkil vastaa, koska muute oisin ajautunu ties minne Naantalin peräkylil.. :D Ilta suju ihan superkivasti treenailles tän päivä keikkaa varte, syödes, rupatelles ja tanssies! :)
IMG_4264
Tortillaa ilman tortillaa ♥
IMG_4265
Emmi, Juli, Lotta & Lotta ♥
IMG_4270
Ihan tosissaan otettu kuva Lotasta Emmin skootterin kans!! ;)

Vähemmän kivaa taas oliki herätys tänä aamuna reilun kahen ja puolen tunnin unien jälkeen puol seittemält.. Oli just semmonen fiilis, et lähenpä tästä kohta Vehmaalle tanssimaan! Siel oli Nuorten Jukola -suunnistuskilpailu, minkä avajaisis esitettii kokoelma meiä vanhoist jazzsarjoist. Oli vähä pitkä ja unine päivä, mut onneks me majailtii pukuhuonees, mikä sisälsi myös saunan. Se oli kyl kova ja mun niskat on iha jumis.. :D
IMG_4279
IMG_4271
IMG_4275
IMG_4304
IMG_4282
Lotan shortsit!!

HEIPSAAN, Marsi lähtee nyt paistamaan lettuja! (:


2 kommenttia:

  1. Mooi serkkuseni! (: Ootpas kaunis tuossa ekassa kuvassa ♥ En toki tarkota, ettet ois aina kaunis... eka kuva=ihana hymy :))
    ♥:llä AnonyymiAnsQ

    VastaaPoista

Kommentoi, risut ja ruusut otetaan vastaan! (: